NNBA 2016 - GÅR SOM PLANLAGT!

Nordnorsk bygg- og anleggsmesse 2016 gjennomføres likevel som planlagt!

Da ble det en lynrask avklaring av hotellstreiken, mindre enn et døgn etter at Nordnorsk bygg- og anleggsmesse (NNBA) ble besluttet utsatt. Løsningen av streiken kom overraskende, og partene har vært dyktige med å holde tett på kortene. Vi har ikke greid å snuse opp noen signaler om at en løsning var i sikte selv om vi har snakket med svært mange nokså tett på prosessen. Men det er selvfølgelig svært hyggelig at streiken nå er over! Etter dette har det vært jobbet hektisk med å avklare om det er praktisk mulig å reversere beslutningen. Selv om alle involverte allerede er informert om avlysning, måtte vi bare prøve å få «toget på skinnene igjen» når avklaringen kom så tett på utsettelsen. Og heldigvis har nå de største og viktigste leverandørene til messen bekreftet at de er positive til å få gjennomført messen som planlagt.

Dette gjør at vi nå er svært glade for å kunne melde at NNBA 2016 arrangeres som planlagt 10.-12.06.16 på Mandelasletta i Tromsø. 

 Det er fortsatt mange detaljer som naturlig nok fortsatt må avklares, men vi er trygge på at det vil bli et godt arrangement selv om det kanskje må gjøres noen justeringer av programmet. 

Vi håper jo også at de mer enn 150 påmeldte utstillerne blir fornøyd med dette, og fortsatt kan være med på å gjøre dette til et vellykket arrangement. Alle involverte vil nå bli kontaktet, og det praktiske arbeidet på messeområdet starter opp rett over helgen.

Hvis det er noen som ønsker mer info, kan følgende kontaktes:

Torill Bentsen       40 24 62 24

Siren Somby       41 93 33 59

Vibeke Hemmingsen                      95 73 46 14

Lars Erik Flygel         95 19 21 85

 

Vi beklager igjen de ulemper denne prosessen har medført!

Arrangert av
Design by Chiligroup | Powered by i-tools.no